top of page

Qui sóc?

Sóc l'Oriol Yuguero, metge de familia que treballa a Urgències de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Optimista.

Sempre m'han agradat els reptes! Educat en una familia amb gran presència de la política, vaig ser el primer president del Plenari dels infants de la ciutat de Lleida. Durant els anys de facultat, vaig estar vinculat a UNICEF i Creu Roja Joventut. A Creu roja vaig tenir l'oportunitat de treballar a nivell europeu en temes de joventut i solidaritat. A més, vaig fundar el Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya (CEMCAT) que encara està en actiu.

Al 2007, vaig ser escollit Paer de la ciutat de Lleida. Va ser una experiènciaque mai oblidaré. Vaig aprendre molt i des de les regiodries de Joventut i Salut Pública, vaig intentar millorar la meva ciutat.

Des del 2015, dedicat en cos i ànima, a la salut. Com a metge, intento preservar la dels pacients que atenc, i com a investigador em faig preguntes per poder entendre i millorar la nostra pràctica clínica. Investigo en patologia urgent, ètica i professionalisme!

Col·leccionista de titelles des de que vaig veure a l'Herta Frankel a la Fira de Titelles de Lleida al 1995. M'agrada la música i quan puc toco el piano a les meves filles. Casat amb la Pilar, i pare de la Maria, la Carlota i en Pablo, intento gaudir cada dia. Qui sap on serem demà?

9FE5C580-EC01-4CD6-B6F5-2141EB1FF4FE_edi
Qui sóc?: Acerca de mí
bottom of page